joi, 14 februarie 2013

Colectia clubul lui Mickey Mouse DeAgostini

Dar oare de ce nu ma puteam abtine sa nu impartasesc cu voi bucuria mea? Da, o numesc bucuria mea, pentru ca fetita mea e innebunita dupa mickey mouse si minnie, iar astazi cum am vazut la chioscul cu ziare primul numar care costa 8.99 lei, si contine: -talon abonament -poster cu mickey mouse si prietenii lui -dvd mingea lui pluto si pasarea lui goofy -cartea "te joci si inveti cu mickey, formele, forma rotunda" totul cum spuneam la pretul de 8.99 lei. Cand ajunge acasa fetita de la gradinita sigur va exploda de bucurie. In schimb am ramas si putin rau cand am vazut cat vor costa urmatoarele 44 numere, pentru ca in total vor fi 45 numere, la pretul de 18.99, adica nah.. un pret mai.. lejer oare chiar nu putea-ti pune domnilor DeAgostini? Si voi? A-ti cumparat revista? Sau o ve-ti cumpara? Uitam sa va spun, ca daca va abonati online platiti primele 4 numere doar 71.96, deci ar fi super, iar impreuna cu al 11-lea colet veti primi cadou o superba geanta de umar cu mickey mouse rosie.

DVD 1 Mingea lui Pluto Lui Pluto îi place foarte mult să se joace cu mingea lui, dar, atunci când aceasta va sări prea tare și se va rostogoli, el va avea nevoie de mick-uneltele potrivite și de ajutorul tău pentru a o găsi. Învaţă formele (cerc și linie dreaptă) și noţiunile de sus/jos. Pasărea lui Goofy Goofy are nevoie de ajutor pentru a duce înapoi în cuibul din pădure un pui de pasăre care s-a pierdut de mama lui. Învaţă cifrele.


DVD 2

Donald şi cursa cu baloane Ajută-i pe Mickey și prietenii lui să ajungă la linia de sosire și fii primul care să aducă acasă Funda Albastră. Învaţă cifra 5, formele și culorile. O surpriză pentru Minnie Mickey vrea să îi dăruiască lui Minnie cea mai frumoasă felicitare de Sfântul Valentin. Dar va putea Mickey să termine felicitarea și să i-o dea lui Minnie înainte de apusul soarelui? Învaţă formele (inima), culoarea roz și cifra 5.

DVD 3

Mickey merge la pescuit Goofy pleacă într-un safari și îi încredinţează bunului său prieten Mickey sarcina de a avea grijă de motănelul lui iubit, Domnul Mustăcilă. Învaţă formele (stea), culorile și cifrele. Ne daţi sau nu ne daţi? Toată lumea este invitată la petrecerea de Halloween a lui Pete. Dar prietenii trebuie să ajungă la Turnul Ne-Daţi-Ori-Nu-Ne-Daţi înainte să răsară luna plină, altfel se închid porţile turnului și petrecerea nu va mai avea loc. Află despre proprietăţile magnetului.

DVD 4

Dansul lui Daisy Alătură-te lui Mickey, Minnie, Donald și ceilalţi prieteni și lasă-i să te umple de încântare, surprize și muzică! Învaţă noţiunile în faţă/în spate și cifrele. Broscoiul Donald Într-o zi extrem de călduroasă, Donald bea din întâmplare o poţiune magică care îl transformă într-o broască… Învaţă formele, culorile și mărimile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu