luni, 13 mai 2013

Preaftir lotiune spray pentru par

Un alt produs pe care l-am cumparat din italia este acest spray preaftir, pe care momentan il folosesc mai mult pentru parul fetitei mele, il folosesc exclusiv pentru ca descurca parul, cu toate ca el este destinat pentru a crea un mediu nefavorabil paduchilor, multumesc alui de sus ca nu sunt probleme de genul.

Deci un optim produs pentru descurcarea parului, singurul lucru care nu imi place la el este ca are parfum la greu! Miroase foarte placut dar exagerat de tare, se mentine mirosul chiar si dupa spalarea parului.

Are 100 ml costa intre 12-15€.

Este un produs cosmetic complementar, bazat pe extracte de plante, care ajuta la protejarea și menținerea în stare bună a părului, creând un mediu nefavorabil pentru paduchi.

Îmbunătățește pieptănatul. PreAftir Lotiune Spray se usuca rapid, nu ingrasa și lasă părul moale.



 

ingrediente
Aqua, alcool Denat., Lavandula hybrida, Citrus limonum, Rosmarinus officinalis, Melia Azadirachta, Thymus vulgaris, hidrolizat proteic de soia, metosulfat Hydroxyethylmonium Dicocoethyl, Coco-glucozida, gliceril oleat, propilen glicol, clorură de Hydroxyethyldimonium Hydroxycetyl, Peg-12 Dimethicone, Parfum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu