joi, 14 noiembrie 2013

O cura de detoxifiere cu Detoxifiant dacia plant si ceai de Soc

Acum o saptamana am facut niste cautari pe dragul google pentru o cura de detoxifiere, am spus ca ar cam fi cazul.
Eu de felul meu nu transpir nici vara la 35 grade, se pare ca am si retentie de apa, plus de asta o detoxifiere chiar e binevenita.
Si am spus ca as incerca cu ceva nu foarte scump , mai ales ca as vrea sa mai si scap de cateva kg care le am in plus, la 160 cm eu cantaresc 60 kg, deci as vrea sa ajung undeva la 55 kg. Bine, dupa 2 nasteri 5 kg..e chiar bine.

Asa ca am gasit un produs ieftin, de la o firma in care chiar am incredere, Dacia Plant.
Spus si facut, mers la plafar cumparat o cutie de Detoxifiant 60 comprimate, platita
14 ron.
Cat despre modalitatea de administrare ei spun asa:
  • Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Copii şi tineri între 10 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.
    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.
Tinand cont ca mi-am convins si sotul sa faca o cura, am hotarat amandoi sa luam cate 2 pastile de 3 ori pe zi pana terminam un flacon.
Facand un calcul rapid cutia avea sa ne ajunga pentru 5 zile, zis si facut.
Inainte de fiecare masa luam cate 2 pastile, inghitite evident pentru ca au un miros si gust extraordinar de rau, imi pare rau dar e realitatea, bine, asta deranjeaza dar nu-i un capat de lume.

Ca sa va spun de efecte, intai va dau direct de la sursa lista de ingrediente si descrierea produsului:
Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; brusture (Arctium lappa) - rădăcină (140 mg); trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) - părţi aeriene (140 mg); lactoză monohidrat; senna (Cassia angustifolia) - părţi aeriene (80 mg); soc (Sambucus nigra) - flori (80 mg); angelica (Angelica archangelica) - rădăcină (20 mg); cardamom (Elettaria cardamomum) - fructe (20 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis) (5 mg); ulei esenţial de salvie (Salvia officinalis) (5 mg).

DETOXIFIANT este un amestec plante şi uleiuri esenţiale, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală şi cutanată prin efectele de drenaj, care permit obţinerea unei maxime eficienţe în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.
DETOXIFIEREA
Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului, obezităţii, etc. Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, dureri de cap, afecţiunilor pielii, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice, a eliminării toxinelor şi produşilor reziduali din organism.

Actiuni

depurativ (stimulează funcţiile de eliminare), diuretic, laxativ, diaforetic (amplifică transpiraţia), detoxifiant, antialergic, antigutos, tonic amar.

Contribuie la

- detoxifierea organismului
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
- accelerarea tranzitului intestinal
- funcţionarea normală a proceselor de sudoraţie.

Indicatii

se utilizează ca adjuvant în: curele de detoxifiere a organismului, constipaţie, edeme, gută, alergii, acnee, eczeme de diverse etiologii rezistente la tratament, psoriazis, obezitate, celulită, intoxicaţii cronice diverse (cu alcool, cafea, tutun, medicamente de sinteză, etc), hemoroizi, varice şi sechele de tromboflebită, diabet zaharat (mai ales atunci când este asociat cu obezitate sau cu valori crescute ale colesterolului), afecţiuni tumorale, îmbătrânire prematură.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Pot sa va spun ca singurul efect pe care l-am vazut de la aceste pastile sunt niste cosuri care i-au iesit sotului pe fata, dar la mine cel putin dupa prima cutie nici un alt efect, nici sa urinez mai des, nici efect laxativ, nici transpiratie nu curge de pe mine, chiar daca macar o jumatate de ora pe zi fac exercitii.
Acum suntem deja la al doilea flacon, pe care la-m gasit intr-un alt plafar in promotie la 13.50 ron si are in plus fata de cele 60 comprimate alte 12 comprimate.
O sa merg cu aceasta timp de macar 2 luni ca sa vad... vreun rezultat.

Sa mergem mai departe, ce mai folosesc eu in aceasta cura de detoxifiere este ceaiul de soc de 50 gr, platit 3 ron, l-am gasit de la firma Stef Mar, acest produs promite:
Ceai Soc 50Gr Stefmar
Compozitie:
soc - Sambucus nigra L .
Principii active:
contine rutozid (cca 3%), cantitati mici de ulei volatil (0,03%), etil, izobutil, si izoamil-amine, zaharuri, mucilagii, vitamina C etc.

Actiune terapeutica:
socul are proprietati sudorifice, diuretice si laxative; proprietati antinevralgice in special sub forma de extract slab alcoolic.

Se utilizeaza in reumatism, in afectiuni ale cailor respiratorii, in nevralgii ale trigemenului si sciatice etc. Florile de soc intra in compozitia ceaiurilor antireumatic, depurativ si sudorific.

Recomandari:
Intern: raceli, stari gripale, bronsite, boli renale si vezicale, constipatie, infectii respiratorii (bacteriene si virale), reumatism, obezitate, stimuleaza lactatia in perioada de alaptare.

Extern: degeraturi, crize gutoase, furuncule si abcese, conjunctivite si ulcioare.

Mod de administrare:
Intern: infuzie din 1-2 lingurite flori la 250 ml de apa clocotita. Se beau 3-4 cani caldute pe zi.
Pulbere - un varf de cutit pe zi - ca remineralizant.
Extern: bai locale calde sau comprese cu infuzie concentrata (50-60g flori la litru; bai de ochi).
Contraindicatii:
diaree acuta sau cronica, colita de fermentatie.

Mai are rost sa va mai spun ca in cazut meu nu are nici un efect? E normal sa urinezi putin mai des atunci cand bei una-doua cani una dupa alta, dar am incredere in acet produs si voi merge mai departe si in acest caz cu ceaiul macar 2 luni.
Rezultatele le voi avea abia mai incolo si voi putea sa mai fac un update.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu